Ortopéd cipőkészítés

Érdi Béta KKt., ortopéd cipőkészítés

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Adatvédelem

Személyes adatok védelme

Az Érdi Béta KKT honlapját személyes jellegű információ megadása nélkül meglátogathatja, megismerkedhet termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Amennyiben megrendelése során személyes adatokat ad meg – például lakcímet, e-mail címet, telefonszámot, vagy egyéb azonosító adatokat, akkor azokat az adatokat, az Érdi Béta KKT a GDPR 2018.05.25 EU rendelet alapján és annak előírásai szerint fogja kezelni. Az Ön értesítése és beleegyezése nélkül nem osztjuk meg senkivel, nem adjuk át és nem fedjük fel külső szervezetek számára, kivéve ha arra jogszabály kötelez bennünket.

Az Érdi Béta KKT tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az üzleti tevékenysége során tudomására jutott személyes és üzleti adatokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az Érdi Béta KKT az általa kezelt adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében használja fel. Adatokat harmadik személy részére nem továbbít és nem szolgáltat ki a jogosult írásbeli hozzájárulása nélkül.

Az adatkezelés, adatfeldolgozás során maradéktalanul betartja a Személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. tv. és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. tv. Rendelkezéseit.