Műhely:2030 Érd, Ribizke u. 8.

Gyógycipő

Az Érdi Béta gyógycipő

A vállalkozás 1990 óta foglalkozik az egyedi méretes és ortopéd cipők készítésével. Méretvételi helyeinken kulturált körülmények között fogadjuk ügyfeleinket, kollégáink mindannyian kiemelkedő szakmai felkészültséggel, és sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik készségesen állnak az Önök rendelkezésére.

A gyógycipő méretvétel előre egyeztetett időpontban történik!

Időpont kérés: +36 (70) 394 7521

A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt...

A gyógycipő minden esetben egyedi méret alapján készül, a méretvételkor megbeszélt paraméterek szerint. Modellválasztékunkat folyamatosan fejlesztjük a 21. század elvárásainak megfelelően, de az Ügyfél egyedi kéréseinek is meg tudunk felelni.

Közel 70 darabos színminta kollekciónk kiváló minőségő olasz nappa-, nubuk-, és boxbőrökből áll, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő szín árnyalatot, vagy kombinációt. Méretvételkor pontosításra kerül minden részlet: gyógycipő kivitele (csatt, fűző, tépőzár), orrformája, talp- és sarokkialakítása, stb. - amelyek szintén az Ügyfél igényeinek megfelelően készülnek.

Tapasztalt méretvevő kollégáink szakmai tanácsaikkal segítik az ügyfeleinket a számukra ideális gyógycipő megtervezésében.

Műhely

Nálunk készült...